Staut kommer til Livestock 2020

Klar for Livestock: Staut kommer til Alvdal.

Klar for Livestock: Staut kommer til Alvdal. Foto:

Av

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger. Og til sommeren kommer de til Livestockfestivalen.

DEL

- Vi gleder oss til at Staut gjester Livestock som headliner til sommeren! Gjengen fra Valdres kan kunsten å kombinere bygdelyrikk, allsang, gode melodier og feststemning, sier bookingsjef Ola Brandsnes Vårtun.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

4. januar i år slapp de albumet Makalaus, og det til fantastiske kritikker. Dagbladet trillet terningen til en femmer, og slo fast at dette er «Springsteen på valdresmål» og albumet er "En festblankett fra dalens beste musikalske ambassadører.»

- Det er liten tvil om at dette blir en konsertopplevelse som like godt treffer ung og gammel i by og bygd, avslutter Ola Brandsnes Vårtun.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken