For Fets del hjalp det ikke at de stilte med den tidligere tippeligaprofilen Espen Søgård på laget i sitt oppgjør mot Alvdal i ettermiddag; alvdølene var det sterkeste laget og sikra seg alle poengene på Steimoegga idrettspark.

1-0 fikk hjemmelaget etter cirka 25 minutters spill, da Kenneth Brendryen skjøt et skudd som stussa i gresset rett foran keeperen. Fram til 2-0 kom ved innbytter Jonas Graneng Dahlen etter omtrent 75 minutter, hadde begge lag hatt sine sjanser, og oppgjøret kunne fort endt med et anna utfall enn det gjorde.

På overtid ga nevnte Søgård gjestene et håp med sin redusering, men Jonas Graneng Dahlen var snar med å knuse Fets håp og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Junioren Dahlen var et meget friskt pust da han kom inn, og viste spesielt med sitt tempo at han har potensiale til å bli en profil for de blåkledde i åra framover.

- Store deler av kampen har vi god kontroll, og greier å styre mye av spillet. Skuffelsen er at vi ikke makter å punktere kampen på et tidligere tidspunkt, mener Alvdal-kaptein Kristian Dalen etter endt dyst.

Alvdølene hadde allerede før kampen i praksis redda plassen i tredjedivisjon. Etter seieren mot Fet er det også i teorien klart at de blir å finne i samme divisjon til neste sesong.

--------------

Kampfakta:

Alvdal - Fet 3-1 (1-0)

3.divisjon fotball, herrer

Steimoegga gras, ca. 200 tilskuere

Dommer: Jonas Sjømæling, Stjørdals-Blink.

Alvdals lag: Marius Rosmæl - Ole S. Dalen, Kristian Dalen, Anders C. Horten, Lars P. Streitlien - Tor C. Bjørn, Tommy S. Nilsen, Kjetil S. Thoresen - Elias B. Tronsgård, Kenneth Brendryen, Tommy Skårn. Innbyttere: Jonas G. Dahlen, Esten Hilmarsen og Rick P. Andersen.

Mål for Alvdal: Brendyen, Graneng Dahlen (2).