Tidlig nettsus i første omgang var nok til at den suverene serievinneren fra Trondheim kunne innkassere tre nye poeng da de gjestet Øra Stadion til sesongens aller siste seriekamp lørdag ettermiddag. Resultatet betyr at trønderne klarte mesterstykket å gå gjennom en hel sesong uten å tape, mens rørosingene ender på en fjerdeplass med fire strake

- Det er skuffende å avslutte sesongen med nok et tap, men i dag handlet det vel så mye om å reise seg etter en blytung periode. Det gjorde vi og fortjente å vinne, konstaterte trener Bård Sundmoen Aas etter kampen.

Etter å ha levert en gnistrende første halvdel av sesongen, der målene og poengene nærmest rant inn, har laget slitt utover høsten. Mange skader har ført til stor slitasje på en tynn stall, og resultatene har uteblitt. Sundmoen Aas beskriver utviklingen som en negativ spiral, men er tross nok et tap optimistisk foran neste sesong.

- Dessverre har mange skader ødelagt for oss i høst. Vi har kommet inn i en slags negativ spiral.

- I dag var vi derimot litt gammellik oss selv og tilbake der vi ønsker å være. Vi spilte periodevis veldig fin angrepsfotball samtidig som vi hadde grei kontroll bakover på banen. Dessverre var vi ikke skarpe nok på den siste tredjedelen, forklarer Sundmoen Aas, som legger til at Kvik forsvarte seg godt.

- Vi møtte en god motstander og muligens det beste defensive laget i denne serien.

Selv om et langt fotballår er over for rørosingene, er planleggingen av neste sesong allerede i gang for fullt. Sundmoen Aas forteller at de jobber med å beholde spillergruppa de har i dag samtidig som de jakter forsterkninger.

- Nå skal vi ta oss noen uker fri før vi starter oppkjøringen til neste sesong i begynnelsen av desember. Vi jobber aktivt med å hente nye spillere slik at vi kan etablere oss en bredere og mer robust spillerstall til neste sesong, avslutter han.

--------------------

Kampfakta:

Røros-Kvik 0-1 (0-1)

Øra stadion, 42 betalende tilskuere

4. div. avd. 02

Dommer: Petter Eriksen, Trygg/Lade Sportsklubb

Røros: Ruben Sebastian Hasselgård – Håkon Mørtvedt Rugelbak, Runar Tronsmed Grytbakk, Marius Vintervold, Robert Nilsgård Granøien – Nicolay Martens, Espen Røistad, Kjetil Andreassen – Markus Hermo – Andreas Ødegaard Vintervold, Lars Erik Sandbakken.

Benyttede reserver: Alen Hurtic.