Først NM, så videre til Oberstdorf med Norge

Skihopper Espen Røe fra Vingelen.

Skihopper Espen Røe fra Vingelen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Espen Røe hopper NM på hjemmebane i Granåsen til helgen. I neste uke går turen til Oberstdorf sammen med Norges beste hoppere.

DEL

- Formen er på gang, så det skal bli morsomt å prøve seg i favorittbakken, sier hopperen som holder til i Granåsen sammen med Trønderhopp til daglig.

Gode tilbakemeldinger

Helgens NM går på plast, og Røe håper sommerens harde arbeid vil vise seg både nå og når snøsesongen begynner.

- Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra trenerteamet i Trønderhopp, og synes selv jeg har gjort en god jobb i sommer. Det er alltid vanskelig å vite hvor man står såpass tidlig på sesongen, men det er mulig å få til et godt resultat til helgen, tror 20-åringen.

På satsningsteam

Røe er en av cirka 15 hoppere i et satsningsteam bak landslagsutøverne. Disse utøverne er inndelt i tre regioner og Røe tilhører Nord, hvor Trønderhopp er fagsenter. Alle i satsningsteamet skal være med landslagshopperne til Oberstdorf på treningsleir i perioden 15.-19. oktober.

- Jeg gleder meg til turen til Tyskland. Det blir en fin anledning til å få se hvor man står i forhold til de aller beste, sier Røe.

COC og kanskje verdenscup

- Det er vanskelig å si hvem av hopperne bak verdenscup-laget som tar steget opp først. Vi ønsker hele tiden å ha utøvere som utfordrer de etablerte, sier sportssjef Clas Brede Bråthen på skiforbundets nettsider.

Røe har lyst til å være en av de som blander seg inn i det beste selskap i løpet av sesongen.

- Målet for denne sesongen er å etablere seg i COC-cupen. Det betyr at jeg ønsker å være med så og si hver gang. I tillegg må det være lov å håpe på verdenscup-deltagelse også, avslutter en ambisiøs hopper.

Artikkeltags