Alvdals 3. divisjonsherrer gjør endringer i trenerteamet. Inn som hovedtrener kommer ikke ukjente Svein Per Thoresen.

Håkon Ligård og Roar Hoelset blir assistenttrenere, mens hovedtrener de senere sesongene, Ivar Thorsen, blir spiller- og trenerutvikler i klubben.

– Vi er meget godt fornøyd med den løsningen vi har fått på plass for 2015-sesongen, sier leder og sportslig leder Stein Håkon Tolfsen i fotballgruppa i Alvdal IL.

Han legger vekt på at de nå får med seg erfaringen og kunnskapen Ivar Thoresen og Roar Hoelset har etter mange år med laget, samtidig som de får inn ny kompetanse med Svein per Thoresen og Håkon Ligård.

Svein Per var hovedtrener for Alvdal også i 2010 da laget rykket opp fra 4. divisjon, og assistent i den første sesongen i 3. divisjon i 2011.

Håkon LIgård er kjent for mange som storscorer og spiss da alvdalsfotballen var på sitt aller beste på 1980-tallet. Ligård ble kåret til klubbens aller beste spiller gjennom tidene i Østlendingens serie #klubblegender.

- Ivar Thoresen får etter fire år som hovedtrener for a-laget i 3. divisjon etter eget ønske en annen rolle i klubben. Som spiller- og trenerutvikler blir han fortsatt en sentral del ac trenerteamet til a-lget, samtidig som vi håper å nyttiggjøre oss hans erfaring og kunnskap i klubben forøvrig, sier Tolfsen.