Etter å ha vært trofast mot BRP og kjørt Lynx i ni sesonger, skifter nå snowcross-føreren Jonas Østbyhaug fra Tydal snøscootermerke til Polaris.

- Polaris kom i sommer med et tilbud BRP (Bombardier Recreational Products) ikke kunne matche, og dette sammen med et ønske om å prøve noe nytt, gjorde at valget ble enkelt, sier tydalingen som er bosatt på Røros.

Se forøvrig videoen: Slik ser det ut når Jonas gir full gass

- Samtidig må jeg få takke BRP og Lynx for at de har hjulpet meg så mye som de har gjort. De har vært avgjørende for at jeg har kommet så langt som jeg har i dag, sier Jonas.

Jonas er 23 år, og har siden 2010 representert Norge i VM Snowcross, og siste sesong ble han beste norske fører med en 11. plass. De samme førerne deltar i det svenske mesterskapets høyeste rangerte klasse Pro Open, og hans 4. plass her er et enda sterkere resultat.

Jonas er to ganger Norgesmester og tre ganger Norgescup-vinner.

Samtidig gjør bytte av snøscootermerke det også mulig for Jonas å satse profesjonelt.

Team Southside i USA har kommet med et tilbud som gjør at Jonas allerede den 4. november drar over til North Adams i Statene for å kjøre i den nasjonale ISOC-serien og den regionale EastCoast-serien i nesten fem måneder, helt frem til begynnelsen av april.

Jonas kommer samtidig til å satse her hjemme, og hvis VM og NM (som går av stabelen på hjemmebane i Tydal), ikke kolliderer med noe løp i USA, er Jonas på plass for å kjempe om edle metaller.