Gå til sidens hovedinnhold

Morten i 200 - Tynset på andreplass

Artikkelen er over 6 år gammel

Med to sene scoringer sørget Morten Aakerøien for at Tynset ble nummer to i 3. divisjon. Men ikke nok med. Selv har han nå scoret utrolige 200 ganger for Tynset.

- De kom som bestilt, sier rekordmannen etter de to scoringene.

Tynset lå under 0-1 for NTNUI før han dukket opp med hodet sitt. Først i det 78. minutt, og så igjen seks minutter før full tid. Begge scoringene var lekre headinger.

- Det var godt å nå 200 scoringer, sier Aakerøien som også har spilt 515 kamper for Tynset.

- Blir det flere scoringer da?

- Det spørs om det blir flere kamper det, og den avgjørelsen har jeg ikke tatt ennå. Vi får se i mars, smiler han hemmelighetsfullt.

Tamt oppgjør

Selve kampen mot NTNUI ble et ganske kjedelig oppgjør. André Brendryen hadde to gode sjanser før hvilen men traff stolpen, og ble hindret av en utrolig keeperprestasjon. Gjestene fant derimot nettmaskene etter 30 minutter i etterkant av en situasjon hvor tynsetspillerne ropte på frispark.

Etter hvilen fortsatte det jevnspilte oppgjøret uten de helt store sjansene, før altså superveteranen på topp avgjorde kampen i Tynsets fordel.

- Vi er veldig fornøyd med andreplass og 50 poeng. Vi føler at vi er det nest beste laget i avdeling, og at vi har vært litt uheldige i flere kamper denne sesongen. Da er det deilig å få litt tilbake nå på tampen, sier trener Trond Erik Skogan.

- Hva tenker du om å ha en 200-måls scorer?

- Jeg vil gjerne ha ham med også neste sesong så slik sett var det kanskje litt dumt. Men naturligvis er det kjempeartig og en stor prestasjon, sier treneren.

Steinkjer som var foran Tynset på tabellen på målforskjell før siste serieomgang tapte 4-0 for Skedsmo, dermed ble de passert av både Tynset og Skedsmo. Sistnevnte tok tredjeplassen med 49 poeng. Vant gjorde Stjørdals-Blink med hele 69 poeng.

Kommentarer til denne saken