I et nervepirrende oppgjør på Rennebu kunstgress kunne til slutt Tynset stikke av med seieren. Trener Rolf Lindgren forteller at det ikke var helt uten dramatikk.

Kom bak

- Førsteomgang var forholdsvis jevn, men Strindheim 4 ledet hele 3-0 ved pause. Vi skapte mye store sjanser, og jeg synes nok kanskje at 2-2 ville vært et mer riktig resultat på det tidspunkt.

Men tynsetjentene ga ikke opp av den grunn.

- Vi gjorde som vi bruker, og byttet hele laget ved pause. Samtidig fikk vi en skade på keeperen, så vi måtte gjøre litt flere forandringer. Ganske tidlig etter pause scoret vi 1-3, og vi hadde bestemt oss på forhånd om at vi skulle spisse laget litt om vi hadde sjansen på seier. Men vi har et veldig jevnt lag så det er ikke så lett å spisse heller. Alle er jevnt gode, og det handler mer om hvem som har dagen.

Til ekstraomganger

- Utviklingen i kampen var 1-3, 2-3, 2-4, og med ti minutter igjen hadde vi hentet igjen Strindheim 4 og stillingen var 4-4. Etter det hadde vi et par kjempesjanser men etter full tid stod det fremdeles 4-4. Da var det klart for to ganger fem minutter ekstra omganger. Der scoret vi to ganger, og sørget for at stillingen til slutt ble 6-4 til oss. Da var alle fornøyd, og til og med Strindheim 4 mente at vi var det beste laget, forteller Lindgren i bilen på vei hjem etter suksessen.

Lindgren deler treneransvaret for jentene med Bjørn Tore Nystuen.

På laget spiller: Ida Støen, Sunniva Tellebon, Elisabeth Mælen, Karina Sønmør, Julia Lindgren, Maren Gjermundshaug, Tuva Trøeng, Inga Sandvold, Birgitte Moen, Viviann Moen, Susanne Moen, Mali Often, Ingvild Veiby, Goro Enget, Anna Lunåsmo, Anniken Røe Barbakken, Anna Bakken Johansen, Eirill Roaldseth, Ingrid Nystuen, Vilde Østigård.