Med den nye spare-appen Smartspar kan kundene kjøpe fond til seg selv, eller også i gave til barna, barnebarna, fadderbarn, nieser og nevøer.

- Det har aldri vært enklere å gi konfirmanten en gave for fremtiden. For halvannet år siden lanserte vi og de andre Eika-bankene en spareapp for sine kunder. Med 130.000 unike brukere har den vært en suksess. Nå lanserer de Smartspar – en helt ny spareapp som alle kan bruke, uavhengig av kundeforhold, opplyser lokalbankene Haltdalen Sparebank, RørosBanken og Tolga-Os Sparebank i en pressemelding.

Med Smartspar er det enklere å spare i aksjefond og for første gang, og helt enkelt, gi bort fond i gave – for eksempel til konfirmanten.

- Med den nye spare-appen Smartspar tilbyr lokalbankene, en enkel løsning for å spare i aksjefond til seg selv eller å gi som gave. Med Smartspar kan du spare i aksjefond fra Eika eller fra andre forvaltere. Det er helt opp til deg - du bestemmer. I en tid der stadig flere ønsker å starte med langsiktig sparing, men er usikker på hvordan og hva som lønner seg, har vi personlige rådgivere i banken som er autoriserte til å gi kundene gode råd. Slik får kundene mest mulig informasjon før de tar en beslutning.

- Når det gjelder sparing til pensjon ser vi ofte at kundene trenger hjelp. Den hjelpen får de i sin lokalbank sin, understreker han.

- I appen har vi utviklet en veldig spennende gavefunksjon som vi er helt alene om på markedet. Her kan familie og venner enkelt spare i fond til barn og gi barnet en enklere inngang til for eksempel boligmarkedet når den tid kommer. Det er et ordtak som sier «It takes a village to raise a child» I de fleste «village» rundt omkring i landet er banken sentral. Kombinasjonen med gode digitale løsninger og dyktige rådgivere mener vi er vinneroppskriften for god og langsiktig sparing.