Gå til sidens hovedinnhold

Flott åpning av Bygdaliv

Artikkelen er over 8 år gammel

Bygdaliv i Haltdalen er i gang og det var en storartet åpning i Haltdalen kirke fredag kveld

Arrangørene hadde ikke værgudene med seg, men det gjorde ingenting.

Det var bortimot en full Haltdalen kirke som hadde møtt opp på Kirkekonsert og åpning av Bygdaliv. Først var det FRAK med Tore Reppe, Olav Kjernmoen og Erlend Horten som spilte opp. Publikum storkoste seg.

Munnspill av høy klasse

Det ble ikke dårligere da folkekjære Sigmund Groven tok over. Sammen med pianist Ivar Anton Waagaard og Tore Reppe, fikk publikum oppleve munnspill i verdensklasse.

Etter trampeklapp fra publikum forlot musikerne scenen. Det var så klart for avduking av minnesten etter sokneprest og Milorg-leder Amund Nøkleby Bendzen. Ferden gikk så videre til Gammelgården der det ble hageselskap med god mat og drikke.

Aktivitetsdag

Lørdag fortsetter Bygdaliv. Det blir aktivitetsdag og marked ved Haltdalen Samfunnshus. Barna kan prøve bueskyting og bruskassestabling.

I tillegg vil 4H ha en lavvoby. På markedet vil det selges blant annet lokalmat, hjembakst og håndtverk. Gudbrand Grøt skal også holde auksjon. På kvelden blir det Skjetnerevy og senere fest med B.L. Union.

Søndag blir det aktivitetsdag på Haltdalen stadion. Her blir det orienteringsløp for store og små, grendaturnering i fotball og skytekonkurranse i skiskytteranlegget. Bygdaliv avsluttes med middagssalg i HKØ.

Kommentarer til denne saken