Ingridstua får bestå

STRÅLER: Fra venstre sekretær Hilde F. Øyen og leder for Demensforeningen i Folldal Ingrid Sandhaugen er strålende fornøyde med at både kommuneandministrasjon og lokalpolitikere vil satse på videreføring av Ingridstua.

STRÅLER: Fra venstre sekretær Hilde F. Øyen og leder for Demensforeningen i Folldal Ingrid Sandhaugen er strålende fornøyde med at både kommuneandministrasjon og lokalpolitikere vil satse på videreføring av Ingridstua. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

Kommunestyret vedtok å videreføre prosjektet Ingridstua.

DEL

Siden februar 2007 har Demensforeningen i Folldal drevet prosjektet ”Ingridstua” ved hjelp av midler fra Helse og rehabilitering, søkt gjennom Nasjonalforeningen for folkehelse.

Planen har hele tiden vært at dette skulle være et prøveprosjekt, og at Folldal Kommune hvis ønskelig skulle kunne ta over et fiks ferdig prosjekt for videre drift i kommunal regi.

Ellevte desember gjorde Folldal Kommunestyre et vedtak på at tilbudet skal bestå, og leder for demensforeningen i Folldal, Ingrid Sandhaugen, er jublende glad.

– Vi er så glade for at både kommuneadministrasjonen og kommunepolitikerne tar dette alvorlig, stråler Ingrid Sandhaugen og sekretær i demensforeningen i Folldal, Hilde F. Øyen.

På det samme kommunestyremøtet ba kommunestyret at kommuneadministrasjonen skal legge fram kostnadsoverslag for utbygging av Folldal Bo og Servicesenter. Ingrid og Hilde er ikke mindre glade for dette.

– Vi håper de er snare med å utarbeide dette, det behøves mer plass. Og vi håper at det i så fall blir riktig godt tilrettelagt, slik at det er på bakkeplan med tilgang til å gå tur og tilgang på sansehagen.

Artikkeltags