tynset: Revyen har fått navnet «Kuppelkuppet» og det sammen med plakaten og faceboook-siden til arrangement vil gi publikum noe hint om hva revyen skal handle om, men revysjef Sunniva Brennmoen Strypet vil ikke røpe alt.

- Det som er nytt med årets revy er at det skal gå en rød tråd gjennom hele revyen. Det skal være en historie som settes sammen av en rekke små sketsjer. Hva den historien skal handle om vil vi ikke røpe så mye av. Vi vil at det skal være litt pirrende for publikum, sier hun.

Etter jul

Russerevyen til NØVGS bruker å gå før jul, men i år har man flyttet den til ut på nyåret.

- Vi tenkte at det før jul skjer så mye allikevel. Derfor bestemte vi oss for å legge den i januar. Da skjer det ikke så mye, og det er også en litt roligere tid for oss, sier revysjefen.

Hun er også klar på at publikum skal bli presentert en bra revy.

- Vi er så heldige at vi har fått med oss Siri Beate Fossum som instruktør, og nå når vi er i gang med øvingene er det veldig tydelig at vi har med oss en gjeng som er bestemt på at dette skal bli en flott forestilling, sier Brennmoen Strypet.

80 elever er involvert i revyen, det er cirka halvparten av russekullet i 2015. Nå skal det jobbes knallhardt de siste 14 dagene før premieren i Vidarheim på Tolga 23. januar.

- Det blir øving hver kveld og i helgene framover, sier hun.

I år blir det forestillinger i Vidarheim, Basheim, Os Samfunnshus, Folldal Samfunnshus, og Heim.

- Det blir best med full sal, så kom og se revy, oppfordrer revysjefen til slutt.