Nea lager mer radio

Artikkelen er over 6 år gammel

Fra førstkommende mandag utvider Nea Radio sine sendinger med tre timer etter formiddagssendingen.

DEL

Kanalen vil sende totalt 45 timer i uka. Etter formiddagssendingen, blir DJ Thomas musikksjef og vil du bli servert lokale nyheter og magasinprogram. På slutten av denne sendingen kan du også bli med å lage radio sammen med DJ Thomas.

- Vi har opprettet et nytt telefonnummer der du kan ringe inn dine ønskeplater, bursdagshilsninger, historier og mere. Har du lyst til å være med å lage radio, kan du når som helst på døgnet ringe inn til oss for å snakke inn det du vil formidle, sier redaktør Anders Reitan.

Ny ettermiddagsradio

Lokalradioen satser også på en helt ny sendeflate på ettermiddagen der du vil få høre en oppsummering av dagens nyheter blandet med den beste musikken på ettermiddagstid.

TNS Gallup sine siste lyttertallsmålinger viser at Nea Radio er landets desidert mest populære lokalradio.

- 36 prosent daglig lytting - det vil si at 4500 mennesker som daglig slår på radioen sin og velger Nea Radio som førstevalg på FM - er både historiske og utrolige tall. Og når man tar med de mange tusen hytter som finnes i vårt nedslagsfelt, øker lyttertallene enda mer. Internettradioen og Nea Radio på mobil plattform har i tillegg gjort det mulig for alle i hele verden å høre hva som har skjedd i nedslagsfeltet til Norges mest populære lokalradio.

- Nå satser vi på å styrke tilbudet til pendlere og andre som ikke har mulighet til å høre Nea Radios direktesendinger på formiddag. Ettermiddagssendingene skal gi alle muligheten til å få med seg siste nytt, sier Reitan.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken