Ny leder i Arbeidets Rett

Nils Kåre Nesvold, ansvarlig redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett.

Nils Kåre Nesvold, ansvarlig redaktør og daglig leder i Arbeidets Rett. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Styret i Arbeidets Rett har i dag ansatt Nils Kåre Nesvold (53) fra Fredrikstad som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa.

DEL

Nils Kåre Nesvold blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder (enleder) i Arbeidets Rett

- Jeg gleder meg og ser veldig fram til å ta fatt på jobben. Det er en spennende og utfordrende stilling i en bedrift og et distrikt jeg føler nær tilhørighet til, sier Nils Kåre Nesvold.

- Jeg er svært fornøyd med at Nils Kåre Nesvold har takket ja til denne jobben. Han er reflektert og opptatt av redaktørrollen, og lokalavisens oppgaver og posisjon. Nesvold er klar på at han vil jobbe for å styrke den solide posisjonen Arbeidets Rett allerede har, sier styreleder og mediehusleder for A-pressen i Midt-Norge, Per Brochmann.

Han er godt fornøyd med at redaksjonsklubben i Arbeids Rett støtter styret i ansettelsen av Nils Kåre Nesvold

Nesvold kommer fra Ålen og hadde sin aller første faste jobb som salgsmedarbeider i nettopp Arbeidets Rett før han tok medieutdanning i Volda. Senere har han arbeidet som journalist og redaktør i aviser, tidsskrifter, radio og tv.

Nesvold har hatt en tilsvarende jobb som toppsjef i avisa Fosna-Folket, han har vært nyhetsredaktør i Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer og arbeidet 17 år som journalist, vaktsjef og administrasjonssjef i NRK.

De siste årene har han drevet sin egen multimediebedrift på Lillehammer og i Fredrikstad med blant annet fokus på medietrening, produksjon av nettsider og videoproduksjon.

Nils Kåre Nesvold tiltrer stillingen 1. april.

Tidligere enleder, Nils Martin Tidemann, sluttet i Retten ved årsskiftet. Han har blitt daglig leder ved Rema 1000 Røros.

Les saken: Tidemann slutter i Retten

I perioden frem til Nesvold starter er redaksjonssjef Arne Ingar Bækken konstituert som redaktør, salgssjef Robert Holm er konstituert som daglig leder.

Les saken: Bækken og Holm konstituert

Artikkeltags