SH flytter opp mens de bygger om

VELKOMMEN: Geir Schjølberg (t.v.) og Helge Listhaug i Sparebanken Hedmark i skranken i tredje etasje hvor man fra mandag av, og frem til våren, må henvende seg om man har ærend i Sparebanken Hedmark. (Foto: Trond Findahl)

VELKOMMEN: Geir Schjølberg (t.v.) og Helge Listhaug i Sparebanken Hedmark i skranken i tredje etasje hvor man fra mandag av, og frem til våren, må henvende seg om man har ærend i Sparebanken Hedmark. (Foto: Trond Findahl)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sparebanken Hedmark flytter to etasjer opp mens de pusser opp lokalene.

DEL

tynset: Fra mandag og til utpå vårparten skal Sparebank Hedmarks lokaler på Tynset i gjennom en solid renovering av lokalene.

- Det blir en oppfriskning og en renovering tilpasset utviklingen i bankfaget, sier regionbanksjef Geir Schjølberg.

Flytter til tredje

Under oppussingen vil lokalene til banken være en arbeidsplass. Men banktjenestene er ikke langt unna, Sparebanken Hedmark flytter midlertidig opp i tredje etasje i samme bygg.

- Vi vil bruke de samme møblene i de midlertidige lokalene som vi skal ha i lokalene nede etter oppussingen, sier Helge Listhaug.

- Når vi først skulle pusse opp passet det veldig bra at det var ledig her i tredje etasje, sier Schjølberg.

Ventilasjon

Selve oppussingen ble initiert av at man uansett måtte bytte ventilasjonsanlegg i dagens lokaler.

- Det var den utløsende faktoren, forteller Listhaug.

- Vi har valgt å renovere hele kundemottaket fordi vi uansett måtte bytte ventilasjonsanlegget, noe som innebærer riving av vegger. Da kunne vi like gjerne gå grundigere til verks og ruste opp etter nytt konsept lik bykontorene rundt Mjøsa, sier Schjølberg.

Beholder kassa

Ombyggingen vil frigjøre mer plass i kundeområdet og også arbeidsplassen til de ansatte vil bli forandret. Men kassa vil fortsatt være på plass.

- Vi beholder skranken med to kasser. Ellers så vil kundeområdet bli større. Det vil komme en innskuddsautomat i tillegg til dagens uttaksautomat. Det vil også bli løsninger med iPader og pc’ er i kundeområdet. Istedenfor kølappsystem vil det være en ansatt i kundeområdet, en arealvert, som vil være tilgjengelig for kundene, forteller Schjølberg.

Selv om bankpersonalet flytter opp så setter de igjen noe nede.

- Bankbokser og minibank blir tilgjengelig og plassert der de er i dag også under oppussingen, sier Schjølberg.

Overskudd

Med ombygging så blir det en del kontorutstyr til overs. Dette ønsker banken at skal komme lag og foreninger til gode.

- I forbindelse med ombyggingen får vi masse møbler til overs, og disse gir vi bort gratis mot henting til lag og foreninger. Det vil være etter først til mølla prinsippet så ta kontakt så raskt som mulig om

Artikkeltags