Siv Jensen: - Det blir arkiv på Tynset

Siv Jensen kom med gode nyheter til delegasjonen fra Hedmark. Fra venstre: Berit Nordseth Moen (H), Arne Georg Aunøien (FrP), Tor Andre Johnsen (FrP), Lise Berger Svenkerud (H) og Gunnar Gundersen (H) i samtale med finansminister Siv Jensen (FrP).

Siv Jensen kom med gode nyheter til delegasjonen fra Hedmark. Fra venstre: Berit Nordseth Moen (H), Arne Georg Aunøien (FrP), Tor Andre Johnsen (FrP), Lise Berger Svenkerud (H) og Gunnar Gundersen (H) i samtale med finansminister Siv Jensen (FrP). Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Berit Nordseth Moen forteller at finansminister Siv Jensen ga klar beskjed om at det blir arkiv på Tynset under et møte mellom representanter fra Høyre og Fremskrittspartiet i Hedmark og finansministeren fredag.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

- Debatten om hvorvidt det blir arkiv eller ikke på Tynset kan vi nå legge død. Nå handler det kun om når, sier Nordseth Moen, leder av Tynset Høyre, etter møtet.

Fremskrittspartiets Arne Georg Aunøien følger opp.

Klinkende klart

- Det er klinkende klart at det blir arkiv på Tynset. Det kunne vi sitere finansministeren på, sier han

Høyres leder på Tynset er naturligvis glad for den klare meldingen fra finansministeren.

Tydelig

- Det er jo i tråd med hva helse- og omsorgsminister Bent Høie har signalisert i et halvt år, men vi er glad for at finansmisteren følger opp. Det er veldig tydelig at regjeringen forstår hvor viktig dette er for Tynset. Det ble tydeliggjort ved at finansminsteren kom til møtet med oss med en delegasjon på fire personer, deriblant to statssekretærer og en rådgiver, sier hun.

Uklart når

Hvorvidt arkivet dukker opp på statsbudsjettet allerede i år ville derimot ikke finansministeren si noe om.

- Finansministeren kunne og ville ikke gi noen signaler på hvorvidt arkivet var på budsjettet i år. Det er naturlig, da det ville vært en budsjettlekkasje, forteller Nordseth Moen

Artikkeltags