Destinasjon Røros vant i dag den høythengende prisen for Beste Destinasjon under utdelingen av Virgin Holidays Responsible Tourism Award under verdens nest største bransjemesse, World Travel Market i London.

I dag møttes ca 50 000 ledende bransjefolk, ministere og internasjonal presse I London for årets nest største bransjemesse, World Travel Market – WTM - som arrangeres for 32. gang i år.

Etter en svært grundig juryering med 13 velrenommerte fagfolk og akademia på området, har 3 kandidater i hver kategori av i alt 1000 bli short-listed til prisen.

Destinasjon Røros ved konstituert reiselivssjef Hilde Bergebakken er i London og tok i mot prisen på prisutdelingen sammen med andre finalister, reiselivssjefer, ministere, bransjefolk og presse.

Nærings- og handelsminister Trond Giske var også til stede på WTM.

Bergebakken feirer begivenheten med å delta på en offisiell lunsj i regi BBC World News.

- Dette er en stor og viktig anerkjennelse for Destinasjon Røros – som vi alle aktører i regionen har en stor del av! Det er samhandling og fokus på bevaring og videreutvikling som har vært tungen på vektskålen i at vi har lykkes i vårt arbeid. Og det er en stor ære å være den første destinasjon i Norge som har vunnet en Virgin Holidays Responsible Tourism Award for Beste Destinasjon! Vi oppfordrer til feiring også der hjemme!