Damer med lopper i blodet sørger for lopper på bordet

KLAR FOR MARKED: Hovedkomiteen for loppemarkedet håper på storinnrykk i Dalsbygda samfunnshus til helga. F.v: Tone Holte, Anne Cathrin Johnsen, Iren Holte, Hanne Ø. Tingstad, Anette Breen, Heidi B. Østgårdsgjelten, Kjellrun Mylius og Randi Brænd.

KLAR FOR MARKED: Hovedkomiteen for loppemarkedet håper på storinnrykk i Dalsbygda samfunnshus til helga. F.v: Tone Holte, Anne Cathrin Johnsen, Iren Holte, Hanne Ø. Tingstad, Anette Breen, Heidi B. Østgårdsgjelten, Kjellrun Mylius og Randi Brænd. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Til helga er det klart for nytt loppemarked i Dalsbygda samfunnshus. Denne gang går inntektene fra markedet til å pusse opp toalettene i bygdas storstue.

Forrige gang det ble arrangert loppemarked for samfunnshuset sto man igjen med over 100.000 kroner som ble brukt til å bygge nytt handikaptoalett.

- Det var langt over det vi hadde forventet. Om det blir like mye nå, vet vi ikke, men vi har fått inn halvannen gang så mange lopper som forrige gang. Så det burde bli igjen noen kroner også denne gang, sier Anne Cathrin Johnsen på vegne av et titalls driftige damer som med utallige lopper i blodet har gått i bresjen for å samle inn penger til samfunnshuset.

Loppene er samlet inn både fra bygda og fra nærområdene. Tirsdag var et 40-talls personer kalt inn til dugnad for å ta i mot flere lopper og for å sette disse på plass i samfunnshuset.

- Vi har fått inn mye varierte og flotte gjenstander, så her burde det være noen for enhver smak, mener Johnsen.

Loppemarkedet går over to dager, lørdag og søndag.

- Om du ikke har mulighet til å komme på lørdag, legges det nye lopper ut for salg på søndag. Den siste timen på søndag går loppene for halv pris, forteller Johnsen.

STORT UTVALG:  Bordene bugner av flotte lopper.

STORT UTVALG: Bordene bugner av flotte lopper. Foto:


Artikkeltags