Vil gjerne ha mange lopper til nytt marked

SAMLER LOPPER: Anne Cathrin Johnsen (f.v), Anette Slettevold og Anette Breen samler inn lopper til nytt marked i Dalsbygda samfunnshus.

SAMLER LOPPER: Anne Cathrin Johnsen (f.v), Anette Slettevold og Anette Breen samler inn lopper til nytt marked i Dalsbygda samfunnshus. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Siste helga i april går teppet opp for et nytt loppemarked i Dalsbygda samfunnshus. Denne gang går inntektene av markedet til å pusse opp toalettene i bygdas storstue.

- Forrige gang vi arrangerte loppemarked sto vi igjen med over 100.000 kroner som ble brukt på å bygge nytt handicaptoalett. Det var langt over det vi forventet. Om det blir like mye denne gang vet vi ikke, men vi håper å få inn så mange lopper som mulig, sierAnne Cathrin Johnsen på vegne av et titalls driftige damer som går i bresjen for å samle inn penger til samfunnshuset.

Innsamlingan av lopper til vårens store marked er allerede godt i gang og vil fortsette hver onsdag og lørdag i februar. Det blir også jevnlig innsamlinger i mars.

- Loppene leveres her i samfunnshuset. Vi henter også lopper om det er ønskelig, sier Johnsen.

- Hva slags lopper tar dere helst i mot?

- Vi ønsker oss mye forskjellig. Vi har allerede fått inn mye krustøy, sportsutstyr og møbler. Foreløpig lagres alt i et rom her i samfunnshuset. Etterhvert vil loppene blir sortert og gjort klar for salg.

- Er det noe dere helst ikke vil ha?

- Vi er ikke så kresen og tar imot det aller meste. Sist gang fikk vi inn en sekk med brukte tangatruser. Det ønsker vi oss ikke denne gang.

- Er det lopper som er spesielt populære?

- Sportstustyr er ettertraktet. Nå er også ting fra 80- og 90-tallet svært populært. Ellers er det vanskelig å forutsi. Forrige gang fikk vi inn et parti brukte markiser som vi trodde skulle bli vanskelig å få solgt,men de viste seg å være meget populære, sier Johsen.


Artikkeltags