- Det ser ikke ut til det faktum at datoene kolliderte med loppemarked på Orvos hadde noen negativ innvirkning. Det er nesten så jeg tror at det heller var positivt for begge stedene, sier styreleder Jon Ola Kroken.

De har fått så mange gode tilbakemeldinger på loppemarkedet at de har bestemt seg for å kjøre det til samme tid også neste år.

Viktig for det økonomiske resultatet er sjølsagt lotteriet med trekning den siste loppemarkedsdagen. 7500 nummer ble solgt i løpet av kort tid.

- Begrensede utgifter på gjennomføringen av lotteriet kan vi takke rause gevinstsponsorer for, sier Kroken, som også vil takke en entusiastisk dugnadsgjeng for innsatsen.

- For gjennomføring av loppemarked krever ressurser. Ivrige loppegivere som kom med store og små leveranser fra tidlig på våren, alle som kjøpte lodd og ikke minst de som handlet lopper må sjølsagt også takkes, avslutter Kroken.

Ingunn Ness ble en svært så fornøyd vinner av toppgevinsten i Os samfunnshus` lotteri, en biltilhenger levert av BK-hengeren. Ingunn har foreløpig ikke fått montert hengerfeste. Inntil videre har hun raust lånt ut tilhengeren til nær familie.