Selv om det heller ikke å år ble noe av Folldalsdager, som tradisjonelt har vært arrangert siste helga i juli, skal idrettsforeninga i bygda arrangere Malmvegen Minnløp,

Siden oppstarten i 1983 har det vært noen få justeringer av traseen. Løpet starter fortsatt ved Grimshallen, og årets målgang, etter 11,6 kilometer, er ved flerbrukshuset. Det er 39. gang løpet arrangeres.

Malmvegen Minneløp har tilbud på både trimklasse uten tidtaking og konkurranseklasser med tidtaking og rangering. I tillegg er det et tilbud på trimklasse med Malmvegen Mini på fire kilometer med start fra Beitrusten.

Arrangøren viser til at det også for 2021 gjelder en del smittevernregler i forhold til covid 19. Blant annet er det bare tillatt med innkjøpt flaskevann ved drikkestasjoner. Arrangøren skal også påse ivaretakelse av avstandsregler ved start og mål, samt oppdeling av starten i startpuljer. Premieutdeling skal tilpasses smittevernreglene. Grunnet kravet til flaskevann blir det bare en drikkestasjon undervegs.

Bildeserie

Per Einar (17) ble tildelt Hans Hoels minnepris. Sjekk også bildene fra Malmvegen minneløp