Mandelpotetfestivalen inviterer minister på helgebesøk til Alvdal

Linda C. Hofstad Helleland

Linda C. Hofstad Helleland

Mandelpotetfestivalen i Alvdal vil ha besøk av distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H).

DEL

Mandelpotetfestivalen arrangeres den siste helga før elgjakta hvert år, og det er fredag 18. og lørdag 19. september 2020 alvdølene gjerne vil ha besøk av distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland.

– Lørdag formiddag hadde vi satt stor pris på om statsråden kunne deltatt under åpningen av selve torgdagen på Norsk Mandelpotetfestival, og samtidig fått en omvisning og orientering om naturbruksskolen Storsteigen videregående skole som er en viktig arbeidsplass og ikke minst kompetanseaktør for vårt mangfoldige og aktive landbruk, skriver arrangementskomiteens leder Liv Guri Eggestad og ordfører Mona Murud i invitasjonen til Helleland.

De frister med en rundtur i kommunen også, og forteller at det blir næringslivsseminar med et godt måltid fredagen under festivalen.

De beskriver markedsdagen på Storsteigen som et sted med flott atmosfære for både store og små, og forteller at dagen gjennom 20 år er utviklet til en solid møteplass for lokalmatprodusenter i stort og smått.

– Festivalen har også lyktes i å tiltrekke seg et betydelig antall kvalitetsstands av kunst og håndverk, og er slik sett et godt utstillingsvindu for landbruket, heter det videre i innbydelsen.

Arrangørene anslår et besøkstall på mellom 2500 og 3000 mennesker.

– Ved å være ute i relativt god tid, håper vi statsråden allerede nå kan sette av tid til et slikt helgebesøk til Alvdal, avslutter Eggestad og Murud.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags