Marit har lagt ut to gave-esker, og finner du dem er du sikret gratis fiske i 100 år!

Marit S. Langen, fjellstyret i Ålen.

Marit S. Langen, fjellstyret i Ålen.

- Bli med på skattejakt etter gratis fiske i 100 år, inviterer Marit S. Langen i Ålen og Haltdalen fjellstyrer.

DEL

Fjellstyrene feirer 100 år i år og har i anledning jubileet plassert ut 100 bursdagsgaver i sine statsallmenninger. Veiene i fjellet er nå åpnet, fiskebettet godt og det er bare å snøre på fjellskoene og begi dere ut på årets store skattejakt.

I år er det derfor ekstra spennende å gå på tur. Alle landet statsallmenninger har lagt ut hver sin bursdagsgave og inviterer nå turfolket til å bli med på skattejakt. Finner du en av boksene, vinner du gratis fiske hos ditt lokale fjellstyre i 100 år framover.

To gaveesker

- I Holtålen er det to fjellstyrer; Ålen Fjellstyre og Haltdalen Fjellstyre. Hver av disse fjellstyrene har plassert ut hver sin gaveeske. Gaven er plassert i en flott gaveeske som inneholder et gratis fiskekort for stangfiske som varer i 100 år og er gyldig for en person i den statsallmenningen fjellstyret administrerer, sier Langen.

Hvor ligger boksen?

Kanskje ligger den ved en av de åpne fjellstyrebuene, ved et fiskevann eller på en fjelltopp. Et lite hint i dette tilfellet kan være at du øker sjansen for å finne skatten hvis du er en ivrig fisker.

Ta kontakt

Hvis du finner boksen, tar du kontakt med ditt lokale fjellstyre. De vil da sørge for at fiskekortet blir registrert på ditt navn. I tillegg er det veldig hyggelig om du husker å publisere bilder fra din gavejakt på Instagram med emneknagg#fjellstyregavene.

På kartet på www.fjellstyregavene.no kan du se hvilke bokser som er funnet og hvilke bokser som fremdeles ligger ute. Så langt er det tre gaver som er funnet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken