Gå til sidens hovedinnhold

Med Spellemann-pris i kofferten kommer Magnus for å gjøre konsert-arrangement litt mindre gåtefullt

Artikkelen er over 2 år gammel

Vil du lære om den tekniske delen av å arrangere konserter? Livestock og musikklinja ved Nord-Østerdal videregående skole inviterer alle musikkinteresserte til en spennende og lærerik workshop 25. april.

– Vi vil skape en årlig samling for å gi faglig og inspirerende input til musikkmiljøet i Fjellregionen, sier festivalsjef i Livestock, Anne Linn Vingelsgård Schärer.

Årets foredragsholdere er Gåte-gitarist Magnus Børmark og Martin Aasen, som er prosjektleder i NPRO og lyddesigner for blant andre Gåte. Sammen vil de snakke om helhet og planlegging av produksjoner, samarbeid mellom teknisk og band. Alle i regionen inviteres til å delta på workshopen, og den er helt gratis. Med på laget har Livestock også fått støtteordningen KOMP.

– Dette blir en kjempespennede, morsom og lærerik dag, og vi gleder oss stort, sier Schärer.

Fjorårets workshop var den første av sitt slag, og ble en inspirerende dag med blant andre musiker Kristoffer Lo, tidligere kjent fra Highasakite.

Dato: 25.april Tidspunkt: 9.30 – 13.00

Fakta: Gåte fikk Spellemannprisen 2002 i klassen Årets nykommer, for debutalbumet Jygri. Denne CD-en solgte 40 000 eksemplarer. De ble også nominert til Spellemannprisen 2004 i klassen rock for sitt andre album, Iselilja. Nå har de gitt ut sitt tredje album, Svevn, og de har igjen tatt plassen som et av Norges beste liveband.

Kommentarer til denne saken