Meld deg på Treffpunkt!

På Treffpunkt spiller de spill.

På Treffpunkt spiller de spill. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nå har du muligheten til å melde deg på Treffpunkt: Møteplassen for barn og unge som er pårørende eller etterlatte.

Hva er Treffpunkt?

Treffpunkt er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien eller som har mistet noen som betyr mye for dem. På Treffpunkt får barn muligheten til å snakke med hverandre og voksne ledere om situasjonen de er i. Det kan være godt å møte andre i samme situasjon.

Her kan barn snakke om følelser om for eksempel redsel, sorg og savn, men der er også rom for å le og være glad. Her får de et pusterom fra sykdom.

Treffpunkt sin erfaring er at barn ofte deler viktige ting mens de holder på med noe annet. De lager mat sammen, et enkelt og sunt måltid som barna er med på å bestemme.

I tillegg til mat og samtale vil det være ulike aktiviteter. Alt fra kortspill til litt mer fysiske aktiviteter. Barna er selv med å bestemme innhold i både samtaler og aktiviteter.

Treffpunkt blir ledet av 8 voksne med erfaring fra arbeid med barn og unge. De har taushetsplikt og har levert politiattest. Alle barn og unge som er med har også taushetsplikt for de andre som er med på treffpunkt.

Dette arrangementet er sponset av Kreftforeningen så det er gratis for de som melder seg på.

Neste arrangement foregår torsdag 10. Januar ved Røros Hotell i Bad og Velværet. Dette arrangementet er det muligheter for barn, unge og foreldre og foresatte å være med på!

Treffpunkt har fokus på at alle skal ha en fin opplevelse denne ettermiddagen og nytte basseng-fasilitetene ved Røros Bad og Velvære.

Påmelding via helsesøster i Røros, Holtålen eller Os kommune. Du kan også kontakte kreftkoordinator Gunlaug Sivertsen på

g-mail: Gunlaug.sivertsen@roros.kommune.no eller telefon: 99 26 30 57

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken