Tusen takk til lokalsamfunnet

Siri B. Gellein er sjef for landets nest største utendørsteater og vil takke lokalsamfunnet for det gode samarbeidet..

Siri B. Gellein er sjef for landets nest største utendørsteater og vil takke lokalsamfunnet for det gode samarbeidet..

Av
DEL

MeningerEr det mulig? Ja, Elden på Røros ble Norges nest største og Trøndelags største friluftsteater andre året på rad. Lørdag 3.august hadde Elden avslutningsmiddag for alle deltakere der vi fikk takket av for den enorme innsatsen som var lagt ned.

327 mennesker har stått bak Eldens suksess i 2019. Hest, sminke, rekvisita, velferd, vertskap og vakt, salg, aktører på scenen, musikere, regissør, scenograf, lyd og lysfolk, sceneteknikk, inspisienter, kostyme. Hver gruppe har hatt et stort ansvar med å legge til rette for 10 forestillinger av høy kunstnerisk kvalitet. Jungeltelegrafen og anmeldere har i likhet med rekordstort publikum satt pris på årets utgave av Elden.

I tillegg har Elden gode samarbeidspartnere som har gitt både varer, tjenester og penger. Tusen takk til Rørosbanken, SpareBank 1 SMN avd Røros, Røros Hotell og Ren Røros som er våre fire store samarbeidspartnere i tillegg til Trøndelag Fylkeskommune og Røros kommune. Dessuten en stor takk til Vauldalen, Stensaas slakteri, Coop Brekken, Domus, Thomasgården, Kaffestuggu, Bergstadens Hotel, Røros Hotel, Galåvolden Gård og Rørosmeieriet som har mettet frivillige i matteltet med god lokal mat Og endelig: et lokalsamfunn som har stilt opp.

Dere vet at veier blir stengt, kanoner lager lyd i sene kveldstimer, mye publikum i gata som bidrar til god handel og fulle serverings- og overnattingsteder. Dere har alle bidratt med en raus og inkluderende holdning. Det takker vi for. Elden er ydmyk for at lokalsamfunnet stiller opp. Uten et lokalsamfunn og mange frivillige kan ikke Elden settes opp.

På vegne av Stiftelsen Elden takker vi derfor Røros for gjestfriheten og den profesjonaliteten dere har utvist denne sommeren.

Nå er vi i gang med opprydningsarbeidet og bretter ermene opp for 2020-forestillingen. Vi håper at Røros-samfunnet også er med «på laget» til neste år.

Send inn leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags