Lokal innsats, lokal kunnskap og lokalt initiativ

Av
DEL

MeningerFramtida Holtålen er en partipolitisk uavhengig liste dannet av og for innbyggere i alle deler av Holtålen kommune. Lista består av 21 personer med ulik alder, bakgrunn, erfaring og kompetanse – uten binding til partipolitiske føringer og begrensninger. Vår politikk er enkel, men likevel omfattende. Vår politikk er Holtålen.

Kommunevalget handler om kommunen vår, og om framtida for oss som bor her. Det handler om at flere skal ønske å komme hit, ha en til grunn til å være her – og at vi skal gi de en mulighet til å bli. Det handler om at vi skal ha best mulig oppvekstsvilkår som barn, men også om kapasitet, trygghet og tilhørighet når vi en dag blir avhengig av andre.

Kommunevalget er ikke kampen om statlige overføringer og nasjonalpolitiske spørsmål.

Kommunevalget handler om hvordan lokal innsats, lokal kunnskap og lokalt initiativ best mulig kan bygge videre på de marginale resursene vi har til rådighet. Det handler om små, men viktige grep – og det handler om at alle deler av kommunen må utvikles i takt for å skape styrke.

Mest av alt handler det om mulighetene vi har rundt oss, og om hvordan vi som stiller oss til rådighet må kunne gi mulighetene tillit. Det handler om å legge til rette for utvikling på bakgrunn av behovene, kunnskapen og de ulike styrkene som lever i kommunen vår. Det handler om å lytte, og om viktigheten av å bli hørt. Det handler om å spille på lag med de ressursene vi har, og om at fleksible, gjennomtenkte og langsiktige løsninger er det beste grunnlaget for lokal verdiskapning.

For meg har Holtålen alltid vært viktig – både menneskene her, og mulighetene kommunen har gitt meg. Her har jeg lyttet, lært og opplevd. Sammen med dere vil jeg jobbe for at innbyggere, næringsliv og besøkende skal sitte igjen med en god opplevelse.

Framtida bygges i dag – den er det viktig å bygge lokalt.

Vårt mål er at det skal være enkelt å velge Holtålen den dagen valget skal tas!
Send inn leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags