Kvikne skole rocker publikum med Olsenbanden Jr oppsetning!

Av
DEL

LeserbrevAnnethvert år har elvene på Kvikne skole vært med å skape flotte forestillinger. Alt fra Ronja Røverdatter, Robin Hood, og God morgen Kvikne er blant noen av oppsetningene publikum har fått gleden av å se de siste åra.

I år gikk reisen tilbake til en tid med opprørske tenåringer og frustrerte foreldre, nemlig 60-tallet.

Skuespillet handler om Olsenbanden Jr, som i et forsøk på å vinne NRK sin talentkonkurranse lager et rockeband. Det viser seg å være vanskeligere enn de trodde når de tøffeste gutta i byen, Biffenbanden forsøker å sabotere det hele. Gjennom historien møter man mange morsomme og ulike karakterer i tillegg til musikalske innslag.

Hele oppsetningen er organisert og planlagt av lærerne ved Kvikne skole. Lars Fossum, Anders Rønning og Vebjørn Nymoen med kyndig hjelp av Kristoffer Sørensen har hatt ansvaret for lyd og lys.

Bandet besto utelukkende av frivillige foreldre ved Arnstein Solem, Bjørn Frengstad, Ola Rønning, Martin Kregnes. Steinar Brekken har og bidratt med å skrive om musikk tilpasset elevene.

I avslutningstalen til rektor Stein Grue, understreker han hvor unikt en slik forestilling er. At barn helt ned i seks-årsalderen samarbeider med ungdom i seksten-årsalderen er det ikke mange skoler som får til, sier han.

- Det har vært mye arbeid og nå får ungene endelig en velfortjent vinterferie, avsluttet Stein.


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags