Tvangssammenslåing ut av det BLÅ

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevJeg regner med at dette ikke blir det eneste innlegget om tvangssammenslåingen av kommuner og fylker. Dette kommer til å bli hardt diskutert i en lang periode fremover.


Jeg vil bare starte med at dette er helt på trynet gjort av regjeringa. I Oslo sitter det tre-fire menn og slår sammen kommuner og fylker ufrivillig. De har ikke engang hørt med folket hva de mener og tenker. Det har vi vel egentlig gjort oss klar på før, men regjeringa gjør som de vil uansett. Hvor er demokratiet? Er det byttet ut med diktatur?

Jeg synes hele greia blir for dum. I fire år har regjeringa sittet på Stortinget og gått imot folket sitt. Når det nærmer seg nytt valg og meningsmålingene viser at det vil bli skifte, slår den nåværende regjeringa til med enda et idiotisk valg. Dette kalles å utpresse. Ikke minst å være feig.


"Dette er et større selvmord enn når Trump ble valgt til president i USA"

Dette er noe vi må ta tak i og forhindre. Hvilke fordeler vil vi få ved fylkessammenslåing? Ingen. Vi får ingenting. Tettstedene og bygdene vil ikke bli prioritert i det hele tatt. Vi vil vel bli nødt til å legge ned alt og flytte til "byen". Dette er noe regjeringa har jobbet "hardt" for; sentralisering.

Et av de styggeste ordene jeg vet om.

Jeg føler meg ikke verdsatt. Jeg har ikke kunnet stole på regjeringen, ikke på fire år. 
Takk og lov for nytt valg til høsten, for jeg klarer snart ikke mer. 
Vi må kjempe for huset vårt, for jorda vår, for kommunen og ikke minst fylket. 
Vi må kjempe for et rettferdig og mangfoldig Norge.

Send inn leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags