Ode til Innlandet

Mona Stormoen, fylkestingskandidat nr. 14 for Innlandet Arbeiderparti

Mona Stormoen, fylkestingskandidat nr. 14 for Innlandet Arbeiderparti Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Innlandet omfavner oss med de store skogene, brødfør oss med den feteste matjorda, bringer liv og vann fra de minste bekkene til de lange elvene ned gjennom dalførene til det store Innlandshavet, videre utover flatbygdene helt ned til svenskegrensa og Viken.

Folket i Innlandet bor spredt. Det er ingen i hele landet som bor mer spredt enn oss. Da blir det utfordrende å få til det til å lønne seg for de som bygger bredbånd. Markedet får det ikke til alene, og staten burde ha tatt ansvar - men så har heldigvis fylkeskommunen fått fart på bredbåndsutbyggingen der hvor du bor. Det skal Innlandet Arbeiderparti fortsatt ha fokus på!
Innlandet er rik på naturressurser og flinke innbyggere. Nå skal det store bioøkonomieventyret realiseres. Innlandet Arbeiderparti vil skape minst 1000 nye arbeidsplasser årlig. I hele Innlandet.

Innlandets ungdom skal skoleres enten de skal ha mesterbrev eller mastergrad. Vi er allerede ganske flinke til å få elevene gjennom skolen og har 23 skoler spredt rundt omkring i seg. Fylkeskommunen har ansvaret for videregående opplæringen. Innlandet Arbeiderparti skal fortsette jobben til landets beste videregående skole.

Alle veier fører til Innlandet. Alle veier krysser Innlandet. Her har alle veier utsikt til skog, jord og vann. Innlandet har mest fylkesveier av alle fylker i landet. Fylkeskommunen har veier for både kjørende, syklende og gående. De er viktige for oss alle.

Fylkeskommunen er viktig for deg som bor i Innlandet. Derfor er fylkestingsvalget også viktig.

For det har betydning hvem som styrer! Vi skaper eventyrlige muligheter i Innlandet. Et fylke med sterke røtter og store drømmer, med en ledende posisjon innen teknologi, industri, landbruk og reiseliv. Med Arbeiderparti i politisk ledelse får vi en rettferdig fordeling av ressursene våre. Veksten i byene skal fordeles utover bygdene og grendene. Fordi Arbeiderpartiet alltid vil jobbe for at vi skal bo på Tolga. Vi skal leve godt i Tufsingdalen og på Lillehammer. Vi skal fremdeles være urbane totninger på Kapp, men også bo i Bagn og i Skjåk. By og land. Hand i hand. Det er Arbeiderpartiet, det.

Ja, det betyr mye hvem som styrer et fylke. Husk å stemme i fylkestingsvalget, også!. Stem Arbeiderpartiet. Og du, sett et kryss ved nr. 14 og mitt navn, da vel. Jeg vil jobbe for hele Innlandet, og neimen om jeg glemmer Østerdalen!

Send inn leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken