Brann ga bilmekanikerne øvingsbil

GLAD FOR BIL: Elvene ved 2. klasse kjørety er allerede i gang med å fikse bilen de fikk. Espen Skoglund er i bilen og  Ruben Kristiansen sender verktøy. Fra venstre, Arne Fiskvik, forsikringsrådgiver i  Sparebanken Hedmark, Svein Holmen, Holmen motorsenter og lærer Stein Horten følger med.

GLAD FOR BIL: Elvene ved 2. klasse kjørety er allerede i gang med å fikse bilen de fikk. Espen Skoglund er i bilen og Ruben Kristiansen sender verktøy. Fra venstre, Arne Fiskvik, forsikringsrådgiver i Sparebanken Hedmark, Svein Holmen, Holmen motorsenter og lærer Stein Horten følger med.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

En av bilene som ble skadet under storbrannen på industritomta blir nå øvingsbil for bilmekanikerne ved NØVGS.

DEL

Under brannen stod bilen utenfor lokalene til Holmen Motorsenter og fikk brannskader. Bilen er en Ford Fiesta 2010 modell.

- Denne passer bra som øvingsbil for elevene her hos oss. Vi har ingen muligheter til og selv å skaffe oss en slik bil, og er naturligvis glad for at vi har fått forden, sier Stein Horten ved skolen.

Gave

Bilen er gitt i gave til skolen av Sparebank 1 skadeforsikring ved Sparebanken Hedmark etter at Holmen motorsenter henvendte seg til dem med et forslag om at den heller kunne brukes i undervisninga, i stedet for å bli hugget opp.

- Det var Holmen motorsenter som tok kontakt med vårt skadeselskap, og som så at bilen kunne ha nytteverdi. Vi håper at skolen kan bruke den i undervisningsøyemed i stedet for at den leveres til opphugging, sier Arne Fiskvik, forsikringsrådgiver i Sparebanken Hedmark.

Så behovet

Brannen tok lokalene til Holmen motorsenter, og de har siden den gang benyttet lokalene til skolen.

- Mens vi har vært her så har vi sett behovet for en øvingsbil, og er glad det kom noe godt ut av brannen, avslutter Svein Holmen fra Holmen motorsenter.

Artikkeltags