Flere interessenter

FLERE INTERESSENTER: John Harald Jorkjend forteller at flere er interessert i dette bygget etter konkursen til Bilhuset Tynset AS.FOTO: ERLAND VINGELSGÅRD

FLERE INTERESSENTER: John Harald Jorkjend forteller at flere er interessert i dette bygget etter konkursen til Bilhuset Tynset AS.FOTO: ERLAND VINGELSGÅRD

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

De ansatte, med Kjell Arne Lunstøeng i spissen, jobber for å restarte verksted og salg av Volvo i lokalene etter Bilhuset, som ble slått konkurs nylig.

DEL

- Vi fem ansatte etter Bilhuset-konkursen jobber nå for å få til en løsning. Vi søker om å få en avtale med Bilia/Volvo Norge og vi er i dialog med huseieren, forteller Kjell Arne Lunstøeng.

Han legger til at det også er andre som er interessert i å være med på en framtidig drift av et nytt selskap, uten at han ønsker å gi noe navn.

Volvosalg

- Vi tar sikte på salg av Volvo ved siden av bilverksted for både Volvo og Renault og andre merker, sier Lunstøeng.

Olaf Sandvold var daglig leder og heleier av Bilhuset Tynset AS. Lunstøeng sier at det er de tidligere ansatte utenom Sandvold som nå ønsker å restarte virksomheten.

Positiv bobestyrer

Advokat Jens Morten Nesseth forteller at han er i forhandlinger med hensyn til salg og restart av virksomhet. Han ønsker ikke å si hvem dette er.

- Boet skal behandles i retten i slutten av måneden, men vi er interessert i en rimelig rask avklaring når det gjelder salg og realisering av utstyret. Etter det jeg oppfatter, er sjansen stor for at dette blir realisert, sier Jens Morten Nesseth.

Flere interesserte

John Harald Jorkjend fra Hamar er styreleder i eiendomsselskapet Harald Jorkjend Invest Tynset AS, som eier bygningen og tomta der Bilhuset drev.

- Jeg kan bekrefte at det er flere interessenter til denne eiendommen. Vi ønsker en rask avklaring som mulig, forteller Jorkjend.

Tynset kommune leier i dag deler av eiendommen til brannstasjon. Denne avtalen gjelder ut dette året.

Arbeidets Rett er kjent med at flere bilfirmaer på Tynset er interessert i eiendommen, både som medaktør til de ansatte som nå vil restarte virksomheten og til å kjøpe hele eiendommen for å drive i egen regi.

Artikkeltags