Nye flater for Flaten

NYE FLATER: Kjell Arne Lunstøeng, Per Larsen, Asbjørn Flaten, Sondre Aasbrenn, Øyvind Flaten-Løvås og Erik Fattnes, inviterer til offisiell åpning hos Flaten Bil under mart`n.

NYE FLATER: Kjell Arne Lunstøeng, Per Larsen, Asbjørn Flaten, Sondre Aasbrenn, Øyvind Flaten-Løvås og Erik Fattnes, inviterer til offisiell åpning hos Flaten Bil under mart`n.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

- Vi har fått kjempeplass, sier Asbjørn Flaten og ser ut av kontorvinduet, mot den nye utstillingshallen, bilene utenfor og rett opp mot Tynsetbygda. Kjempeutsikt.

Dobbelt så store

- Alt er bedre. Lokaler og verksted. Det var for så vidt fint der vi var også, men det er mer åpent og med mer trafikk fra alle kanter her, konkluderer en smilende Flaten. De har blitt mer enn dobbelt så store med denne flyttingen. De flyttet ikke bare inn i nye lokaler, men også de ansatte fra bedriften som befant seg der tidligere ble med Flaten videre.

- Vi har jo i prinsippet slått sammen to butikker. Vi har mer enn doblet staben i farten. Det har jo sine overganger og utfordringer, smiler Asbjørn Flaten. Det ble en ny hverdag for Flaten i sjefsstolen.

- Haha, sjef, - stort sett visergutt som ordner alt og ingenting, sjøl om det nok er delte meninger om det, humrer Asbjørn Flaten.

Bruktbil

Flaten Bil har også blitt forhandler for to bilmerker i stedet for bare et.

– Vi har blitt Volvoforhandler med flyttingen, det var vi ikke før, forteller Asbjørn Flaten.

– En del har lurt på akkurat det, men vi tok med oss det videre og er blitt Volvoverksted. Det jo er langt til nærmeste merkeverksted herfra og det går mye Volvo oppi distriktet her, utfyller Flaten-Løvås.

Selv om Flaten Bil AS nå forhandler to bilmerker, Ssang Yong og Volvo, betyr det ikke at de slutter å være store på bruktbil.

- Nei, vi har alltid solgt og importert mye bruktbil, vi fortsetter med det, sier Flaten.

Nye Volvo V40

I utstillingshallen legges siste hånd på verket før den offisielle åpningen.

- Vi får opp den nye Volvo V40 til nyåpninga i mart’n og representanter fra Ssang Yong og Volvo kommer i løpet av mart’n, forteller Øyvind Flaten-Løvås. Og så kommer vi jo selvfølgelig til å ha noen gode tilbud på nybil, det er jo mart’n. Så er det noen som har lyst til å prate bil er det bare å ta seg en tur, sier Flaten-Løvås.

- Ja, også får dem vel en kaffekopp, smiler Asbjørn Flaten.

Joda, Øyvind Flaten-Løvås forsikrer at en kaffetår og en kakebit blir det og til de som stikker innom for en prat under Mart’n.

Artikkeltags