Slettum Bil satser på mobil

Henrik Slettum

Henrik Slettum

Artikkelen er over 7 år gammel

Slettum bil har som første forhandler i regionen sjøl utviklet en såkalt «mobil-app» som presenterer alle biler til salgs og hele bedriften forøvrig.

DEL

Har du smarttelefon og er på utkikk etter ny bil kan du med andre ord følge hva Slettum Bil har av nybiler eller bruktbiler inne til en hver tid på mobilen din.

- Vi gjør det for å være litt nytenkende og selvfølgelig være så tilgjengelig som mulig overfor våre kunder, sier Henrik Slettum i Slettum Bil.

De har forretninger både på Tynset og Røros.

En mobil-app er et lite dataprogram utviklet til nyere mobitelefoner.

- Vi har ingen enorme forventninger til dette i forhold til salg. Men vi håper folk vil bruke den og synes den er nyttig. Her kan man se biler til sags, eller bestille verkstedtime med mobiltelefon, sier Slettum.

App er kortversjonen av det engelske «application», eller programvare på godt norsk. Likevel er dette i dagligtale nå synonymt med programvare for mobile enheter.

- Mobil-app’er er ikke mye brukt i vår bransje ennå, men å være tilgjengelig på flere digitale plattformer vil komme mer og mer. Vi har også en aktiv Facebook-side, sier Slettum.

0 Christian Søberg

Artikkeltags