Gå til sidens hovedinnhold

Vazelina og Valentourettes kommer til Livestock

Artikkelen er over 3 år gammel

Livestock i Alvdal har presentert de to første bandene som skal spille på årets festival.

– Vi gleder oss stort. Vazelina Bilopphøggers leverer en perfekt miks av humor og rock, og Valentourettes må bare helt enkelt oppleves. Begge er helt rå live, proklamerer festivalsjef Anne Linn Vingelsgård Schärer.

Tett oppunder jul slapp Livestock navnene på de to første av bandene som skal spille til sommeren. I en en pressemelding skriver arrangørene at Vazelina Bilopphøggers lenge har vært en drøm å få på plakaten. Totningene har snart 40 år bak seg som musikere og underholdningsartister.

– Vi er sju mann på scenen, og alle spiller med begge hender og gjør så godt de kan, uttaler Vazelina-mann Eldar Vågan.

Han har selv nettopp vært i Alvdal og spilt solo-konsert, men det er heller ikke første gangen hele bandet gjester Aukrust-bygda. Første gang var i 1987, på idrettsplassen. Vågan sier publikum kan vente seg kjente og kjære Vazelina-låter.

Valentourettes har spilt på Livestock før, nærmere bestemt i 2013. Bandmedlemmene har bakgrunn både fra Jokke og Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som bandnavnene indikerer, er Valentourettes en sammenslåing av de to.

– De prøver å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nilsen og hans musikk om at rock er best på konsert. Valentourettes spiller Jokke, og med det får publikum levert norsk rockehistorie, skriver arrangørene i pressemeldingen.

Livestock 2018 går av stabelen 13. - 15. juli.

Kommentarer til denne saken