Dunder Adventures er på stien, med Innovasjon Norge i ryggen

DAGLIG LEDER: Eirik Bækken er daglig leder i Dunder Adventures AS.

DAGLIG LEDER: Eirik Bækken er daglig leder i Dunder Adventures AS. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Eirik N. Bækken fra Os vil tilføre reiselivet i Fjellregionen noe nytt.

DEL

– Vi må tørre å si at hvis andre steder kan klare å bli store innenfor opplevelsesturisme må vi kunne klare det og, slår Eirik N. Bækken fast.

Osingen som er daglig leder i Dunder Adventures sier selskapet har som mål å tilføre reiselivet i regionen noe nytt.

På stien og i vannet

Nå satser Dunder videre med midler fra Innovasjon Norge. Stisykling og vannsport er to satsingsområder Bækken mener har potensial.

– Stisykling blir stadig mer populært, og i Skottland og i Alpene har det blitt milliardindustri. Ifølge Innovasjon Norge legger stisyklistene igjen mer penger enn golfere, alpinister og fotturister i Europa, skriver Bækken i en pressemelding.

Han viser til uttalelser fra Haaken Christensen i Innovasjon Norge, og sier at omsetningen på aktivitetsbaserte ferier nesten har doblet seg hvert år siden 2011. Taket skal ikke være nådd.

Profilerer seg

Når Dunder Adventures skulle få seg ny logo, nye nettsider og markedsmateriell har de både holdt seg i regionen og vandret over noen fjell.

Form til Fjells på Røros og Veri Media i Sogndal er aktørene som har bidratt.

– For oss i Form til Fjells er dette et drømmeoppdrag. Ikke bare fordi det er en spennende jobb, men også fordi Dunder Adventures ønsker å videreutvikle noe nytt innen reiselivet, sier Maren Todal i Form til Fjells.

Dunder Adventures AS opererer i bransjen guider og reiseledere, og ble etablert i 2015, går det fram av informasjonen på regnskapstall.no. Selskapet eies av Eirik Nyjordet Bækken og Andreas Rise Haukø, begge født i 1991.

Artikkeltags