Infonett Røros får IT-jobb på Norsk Helsearkiv

FERDIG TIL SOMMEREN: 4. juni 2019  er det offisiell åpning av Norsk helsearkiv på Tynset.

FERDIG TIL SOMMEREN: 4. juni 2019 er det offisiell åpning av Norsk helsearkiv på Tynset. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Infonett Røros AS er tildelt kontrakt på lokal IT-støtte for Norsk Helsearkiv. Kontrakten har en verdi på 1,2 millioner kroner.

DEL

Norsk Helsearkiv har i forbindelse med etablerings- og oppstartsfasen på Tynset behov for bistand til gjennomføring av IT-oppgaver relatert til etablering av servere, datarom, nettverk, WiFi, kontor-PCer, kontorstøtteapplikasjoner og IT-tjenester i «grønn sone».

1,2 millioner

Gjennom en begrenset anbudskonkurranse ble Infonett Røros AS tildelt kontrakten med en estimert verdi på 1,2 millioner kroner. Det skriver selskapet og Norsk Helsearkiv i en pressemelding.

I begrunnelsen for tildeling av kontrakten heter det:

– Infonett Røros AS leverer konsulenter med høy kompetanse, god erfaring og tilgjengelighet. Riktig kompetanse og tilgjengelighet er meget viktig i en kritisk etableringsfase for virksomheten.

Infonett Røros AS ble stiftet i 2001, og er et heleid datterselskap av Røros Elektrisitetsverk AS.

Åpning 4.juni

Norsk Helsearkiv på Tynset skal offisielt åpnes 4.juni i år. Helsearkivet skal ta vare på eldre, bevaringsverdige pasientarkiver fra helseforetakene, og gjøre helseopplysninger i arkivet tilgjengelig for forskere og pårørende i samsvar med gjeldende bestemmelser om taushetsplikt.

Arkivbygget skal inneholde funksjoner for mottak, digitalisering, digital langtidsbevaring og utlevering av helseopplysninger. Bygget er på ca 2500 kvadratmeter fordelt på to etasjer med et ca 12,5 meter høyt mellomlager.Artikkeltags