Hører du det ringe i telefonkiosken på Røros eller på Tolga de to nærmeste ukene bør du kjappe deg å ta telefonen. Norsk Tipping deler nemlig ut én million kroner til den som svarer.

I perioden 17. til 31. august kjøres nemlig kampanjen «Telefon fra Hamar». Norsk Tipping ringer da opp én av de vernede telefonkioskene som fortsatt er i drift, og den som svarer på anropet blir den heldige vinner av én million kroner.

Onsdag har vi mottatt følgende meldinger fra Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping:

"Kl. 10.05 i dag ringte vi den aller første telefonkiosken i TELEFON fra Hamar-kampanjen. Enda det ringte midt i Majorstuenkrysset, og man skulle tror det var så mye folk der at noen fikk det med seg, var det ingen som tok av røret og svarte. Dermed gikk Oslo-folket glipp av en million-mulighet…"

"Spente ringte vi opp telefonkiosken som var nr. 2 på lista etter trekning. Denne lå på den noe mindre befolkede øya Veierland i Nøtterøy kommune. Klokka 15.36 ringte telefonen hele det minuttet den skulle, uten at noen svarte. Så da er det bare å fortsette på lista vår og satse på at noen vil svare oss snart."

Lokale muligheter

De to første telefonkioskene er altså ringt opp, uten resultat. Det betyr at sjansene øker for Tolga og Røros.

Det finns 98 vernede telefonkiosker i hele landet. I forkant av denne konkurransen, har folk blitt oppfordret til å ta bilde av kioskene og publisere disse på Instagram med emneknaggen #telefonfrahamar. 82 av de gode gamle røde telefonkioskene er nominert.

I vår region er kiosken på Malmplassen på Røros og Malmplassen på Tolga med i konkurransen.

En tilfeldig trekning blant de 82 kioskene avgjør hvilken telefonkiosk som blir ringt opp først. Svarer det ikke der, fortsetter man til neste kiosk på listen.

På hjemmesiden til Norsk Tipping kan du se bilder av alle de nominerte kioskene. Det er 18-års aldersgrense for å delta i konkurransen.