Hver og en av dem kunne holdt oss i ånde med soloinnslag. De er så dyktige på sine instrumenter og har praktfulle sangstemmer. Så fikk vi nyte alle fire på samme billett i halvannen time. Søstrene vartet opp med den ene krevende duetten etter den andre og perlene kom som «perler på en snor». Det er vakkert når stemmene passer så godt sammen og duettene er perfekt i «timingen».

De har virkelig taket på den irske sangskatten. I tillegg har Austevik den betakende, lune Cohen-stemmen. Lars, som har vært med på tidligere åpningskonserter, leverte vakre sanginnslag som forventet og han er en veldig dyktig musiker.

Tolga-kjerka er et flott konsertlokale og vi fikk en stor opplevelse!

Brit Vingelsgaard Ryen og Bjørn Ivar Ryen som satt intetanende blant publikum, ble overrasket med å få tildelt Tolga-prisen for 2019 av ordfører Bjørnar Tollan Jordet. Velfortjent pris for mangeårig innsats for kulturlivet og stort engasjement i lokalsamfunnet med mye mer.

Olsok i Tolga ble åpnet tidligere på kvelden av den siste hyttskriver ved Tolgen Hyttstue, «Hans Aas», i ordfører Bjørnar Tollan Jordets skikkelse.

Og nå skal Hyttklokka klinge hver dag i Olsok-uka.

Det er bare å gi seg med – under valgspråket «finn verden på ferden».