Underholdning, næringsliv og fest! Det er duket for Storhelg i Hovet

Olve Morken i Holtålen kommune er klar til å ta imot næringsliv, lokale lag og foreninger i Hovet til helga.

Olve Morken i Holtålen kommune er klar til å ta imot næringsliv, lokale lag og foreninger i Hovet til helga. Foto:

Flerbrukshallen Hovet i Ålen skal yre av liv lørdag 5. oktober og søndag 6. oktober. Det er satt opp et program med en fin miks av aktiviteter til barn og voksne, underholdning og næringsliv.

DEL

Lokalt næringsliv og foreninger skal i helgen samle seg i Hovet for å vise seg fram for kommunens innbyggere, kanskje noen som vurderer å flytte til kommunen og hyttefolket.

– Vi har arrangert Storhelg to ganger før. Første gang var i 2014 og andre gang 2016. Dette blir tredje gang. Vi har cirka 65 bedrifter, lag og foreninger påmeldt. Så Kjempen blir full! konstaterer nærings og kultursjef i Holtålen kommune, Olve Morken.

Det er satt opp et rikt innhold gjennom de to dagene. Tusvik og Tønne, Niklas Dyrhaug, Halvor Sveen og Funkytwinsa er kjendisene man kan treffe på i Ålen gjennom helgen.

Trønder Energi AS skal fortelle litt om hvilken vei energibransjen går og hva de tenker om framtiden. Revyforestilling i Rallaren ved «Stjerneramp». Filmen «Hendelser i Holtålen - bak avisoverskriftene» blir også vist.

– Det blir også prisdryss med stil, opplyser Morken.

Det blir kåring av beste stand, utdeling av både Holtålen kommunes kulturpris og kulturstipend. Og ikke minst er det en person som skal hedres med Kongens Fortjenstmedalje.

For barna blir det «Blålys time», barneforestilling, åpent klatrerom og basseng begge dager.

I messa er det åpent for salg av lokalprodusert mat og drikke.

– Her får du en matopplevelse, frister Morken.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags