Tre campingvogner har blitt til åtte vogner og en bobil

NY BEDRIFT: Tore Børresen har sammen med familie opprettet firmaet Ålen Caravan AS.

NY BEDRIFT: Tore Børresen har sammen med familie opprettet firmaet Ålen Caravan AS. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tore Børresen opprettet høsten 2016 firmaet Ålen Caravan AS. - Det startet med utleie av tre campingvogner, men det har ballet på seg, opplyser Børresen.

DEL

ÅLEN: Fem campingvogner og en bobil har firmaet for utleie per dags dato.

– Vi satser på utleie av campingvogner og bobil, og vi skal bli Rørosregionen og Gauldalens ledende leverandør av opplevelser, tjenester og utstyr til campingvogn og bobil, sier Børresen.

Men det er ikke bare fra Trøndelag og Nord-Østerdal kunder har meldt sin interesse.

Bikkja får også bli med

– Vi fikk en telefon fra en bergenser her om dagen. Han hadde funnet oss på nettet og ønsket å leie vogn for å kjøre til Nord-Norge i sommer. Ut fra det han kunne finne var vi de eneste som kunne tilby utleie av vogn hvor det er lov å ha med husdyr. Og vi har en vogn vi har sagt det er lov å ha med husdyr i, opplyser Børresen.

Han eier over halvparten av aksjene i selskapet, og har med seg både onkel og foreldre i selskapet. Allerede nå er de fem vognene og bobilen utleid 27 uker i sommer.

– Jeg håper at firmaet kan bygges opp til å tilføre noen arbeidsplasser til Holtålen kommune, sier Børresen.

Men det er ikke bare utleie firmaet tar på seg.

Også salg, fukttest og mindre serviceoppdrag

– Etter at man begynte å komme i kontakt med folk i bransjen, har det ballet på seg. Vi har nå tre campingvogner for salg, avtale om salg av brukte bobiler og har laget en liten utstyrsbutikk. Vi har inngått samarbeid med Max fritid og kan levere varer derfra. Fukttest på din campingvogn eller bobil kan vi også gjøre, forklarer Børresen.

Firmaet selger også gjerne din vogn for deg.

Service til Sommertoget

– Bane Nor ringte og spurte om vi kunne leie ut bobil i to måneder i sommer i forbindelse med Sommertoget 2017 på NRK. De trengte en bobil som kunne bli med for produksjonen. Jeg har jo bare en bobil til utleie, og den var allerede bortleid flere uker i sommer. Så jeg kontaktet en samarbeidspartner og sammen klarer vi å få til utleie av en bobil til Bane Nor. Man kan jo ikke si nei når man får slike henvendelser, fastslår Børresen.

Med egen nettside opplever han å få henvendelser fra hele Norge, og ser ingen begrensning i at firmaet ligger i Ålen.

– Interessen for camping har blomstret opp igjen og for mange kan det være fint å kunne få prøve før de velger å investere i egen vogn eller bil, sier Børresen.

Artikkeltags