Niklas skal lede nytt lokalmatkonsept i Reiselivets hus

Niklas Sandbakken skal lede lokalmatkonseptet i Reiselivets hus.

Niklas Sandbakken skal lede lokalmatkonseptet i Reiselivets hus. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere i vår gikk flere av eierne i Rørosmat sammen om å etablere et nytt selskap som skal tilby lokale mat- og drikkeopplevelser fra Røros-traktene. Nå er Niklas Sandbakken (28) ansatt som daglig leder.

DEL

– Vi ønsker å etablere et supplerende og forsterkende tilbud som viser og tilbyr de produktene man ikke får kjøpt i etablerte butikker, sier Niklas Sandbakken i en pressemelding sendt på vegne av flere av eierne i Rørosmat.

Målet er å åpne i løpet av høsten 2018.

– Vi skal være en aktør som kan bidra til å løfte kunnskap rundt de råvarene regionen har, bruken av de og historia. Vi skal utelukkende tilby norsk mat og selvsagt i all hovedsak mat fra «Røros-traktene», så vi legger opp til et tett samarbeid med regionens produsenter og Rørosmat, fortsetter Sandbakken.

LES OGSÅ: Her skal lokalmatutsalget gjenoppstå i løpet av sommeren, og er du en "Foodie med x-faktor" kan du få jobb der også

Niklas Sandbakken har vokst opp på Røros. Etter studier og jobb i Stavanger overtok han som daglig leder ved Vertshuset Røros i februar i fjor.

På eiersiden finner vi Kalsa Gårdsbakeri, Galåvolden Gård, Rørosmeieriet, Moseng Gård, Røros F&B Group, Røroskjøtt, Dyrk Mølle, Fjellurt, Eggen Gardsysteri, RFBG, Stensaas Reinsdyrslakteri, SVS Holding og Røros Invest.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken