Kanskje kommer Kasper, Jesper og Jonatan?

GLEDE: - Kulturmønstringen har stor bredde i innhold og uttrykk, sier Randi Odden (t.v), Berit K. Sevatdal, Kjell Søndenfor og Ane Linn Haagaas.

GLEDE: - Kulturmønstringen har stor bredde i innhold og uttrykk, sier Randi Odden (t.v), Berit K. Sevatdal, Kjell Søndenfor og Ane Linn Haagaas. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Årets eldredag markeres med kulturmønstring i Storstuggu

DEL

I samarbeid med Den kulturelle spaserstokken inviterer Røros eldreråd til markering av årets eldredag på Storstuggu. Det skjer søndag 1. oktober. Her blir det kulturmønstring med utstillinger, sceneinnslag og servering. Og kanskje kommer Kasper, Jesper og Jonatan?

– Deltakelse i Eldredagens kulturmønstring er gratis. Vi ønsker oss alle slags bidrag; maleri, keramikk, treskjæring, sang, fortelling, litteratur, fotografi, dans – eller noe helt annet innen kulturfeltet, sier Randi Odden i Røros Eldreråd.

Eldredagen har blitt markert i flere år, de siste årene på Storstuggu. Fra og med i fjor ble det bestemt å arrangere en kulturmønstring denne dagen.

– Dette er en flott anledning til å vise fram hva man driver med. I år har vi også utfordret lag og foreninger til å stille med stands i peisestua, forteller Odden.

Som opplever at det ikke er så enkelt å rekruttere yngre pensjonister inn i tradisjonelt pensjonistforeningsarbeid.

– Vi må nok blir flinkere til å lytte til hva yngre pensjonister ønsker seg av aktiviteter.

Påmelding skjer til kulturkontoret eller frivilligsentralen! Informasjon og påmeldingsskjema finner du også på www.roros.kommune.no. Påmeldingsfrist for deltakere er 15. september.

Artikkeltags