Ny bryggerisjef på Røros

Jones Mikkelsen (t.v) er ny bryggerisjef på Røros. Jørgen Langeng tiltrer stillingen som assisterende butikksjef, mens Lars-Eric Granqvist starter i ny salgsjobb ved Rørosmeieriet.

Jones Mikkelsen (t.v) er ny bryggerisjef på Røros. Jørgen Langeng tiltrer stillingen som assisterende butikksjef, mens Lars-Eric Granqvist starter i ny salgsjobb ved Rørosmeieriet. Foto:

Rørosingen Jones Mikkelsen har takket ja til å bli Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk sin Bryggerimester. Lars Erik Granquist starter i ny salgsjobb ved Rørosmeieriet.

DEL

Jones har tidligere jobbet som kjøkkensjef på Vertshuset Røros. Under hans ledelse ble Vertshuset Røros kjent for å være en av de beste restaurantene i Norge med beliggenhet utenfor Oslo.

Ifølge en pressemelding fra Røros F&B Group er Jones kjent for sin kreativitet og unike smakssanser.

Rykker opp

Han har vært med Røros bryggeri og Mineralvannfabrikk siden oppstarten av Mikrobryggeriet i Ramkjelleren på Vertshuset i 2009. Jones har siden den gangen vært viktig i satsningen og utviklingen av øl hos firmaet.

Jones ble ansatt som assisterende bryggerisjef hos Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk vinteren 2016.

- Smak og gode kombinasjoner har alltid vært viktig for meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som bryggerimester. Sammen med en dyktig gjeng skal vi fortsatt produsere og utvikle nytt og spennende kvalitetsøl fra Røros, sier den nye bryggerimesteren i pressemeldingen

Jørgen Langeng tiltrer stillingen som assisterende bryggerisjef. Langeng arbeider i tillegg som kvalitetsansvarlig og produktsjef for bærproduktene under brandet «Terroir Røros».

Fra øl til mjølk

Lars Eric Granqvist starter i ny salgsjobb ved Rørosmeieriet.

- Lars Eric har vært med Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk siden 2009 og har vært en viktig brikke i Røros F&B sin satsning på brus, øl, egg og bærprodukter. Vi er glade for at Lars Eric fortsatt blir i «Rørosmat-familien» og at vi slik sett fortsatt vil kunne benytte hverandres kompetanse, sier daglig leder i Røros F&B Group, Frank Norvik.

Godt samarbeid

Rørosmeieriet og Røros F&B Group har over lengre tid samarbeidet

- I dag jobber vi med å utvikle samarbeidet rundt håndplukkede bær i Røros-traktene igjennom brandet «Terroir Røros». Et godt samarbeid og organisert bær-mottak kan sikre Rørosmeieriet sikker og trygg tilgang på økologiske bær i fra denne regionen, sier Frank Norvik.

Artikkeltags