Flagget til topps på Røros for utbygging på Tolga

Ole Jørgen Kjellmark og Anders Rønning trosset sterk vind og heiste flagget til topps forran kontoret til Røros E-Verk fredag. Andledningen var politisk ja til utbygging av kraftverk på Tolga.

Ole Jørgen Kjellmark og Anders Rønning trosset sterk vind og heiste flagget til topps forran kontoret til Røros E-Verk fredag. Andledningen var politisk ja til utbygging av kraftverk på Tolga. Foto:

Politisk ja til kraftutbygging på Tolga gir jubel på Røros.

DEL

- Dette er et veldig viktig vedtak for strømforsyningen for oss her på Røros og områdene rundt. Vi har for svak strømforsyning og en utbygging vil sikre oss, sier administrerende direktør ved Røros E-Verk, Anders Rønning.

LES OGSÅ: Må ha mer kraft fra nord og sør

Må ha mer kraft fra nord og sør Sårbar strømforsyning i dag

Ole Jørgen Kjellmark har vært aktiv som lobbyist for en kraftutbygging på Tolga, og sammen med Rønning trosset karene sterk nordvest og heiste flagget utenfor kontoret til Røros E-Verk fredag.

Se bildeserie fra flaggheisingen:

Bildeserie

Flagget til topps for kraftverk-ja

ole Jørgen Kjellmark og Anders Rønning trosset sterk vind og heiste flagget til topps forran kontoret til Røros E-Verk fredag. Andledningen var politisk ja til utbygging av kraftverk på Tolga. Men flagget ville ikke til topps på første forsøk...

Nå håper både Kjellmark og Rønning at Opplandskraft vil bygge kraftverk på Tolga.

Artikkeltags