Fra 1. januar klokka 08.00 kan du kjøre her med snøscooter

Skjermbilde Gauldalsløypa. Kilde: Holtålen kommune

Skjermbilde Gauldalsløypa. Kilde: Holtålen kommune

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Gauldalsløypa i Holtålen kommune åpner 1. januar klokken 08.00.

Det er den første snøscootertraseen som etableres i Fjellregionen. Holtålen kommune har jobbet jevnt med å få etablert en snøscooterled siden desember 2013. Atle Engan har vært prosjektleder.

Les mer om hans tanker rundt snøscooter og kulturen for det i Holtålen: Den største snøsscooterkommunen i Fjellregionen.

Gauldalsløypa har tre parkeringsplasser. En ved Litj-Rena, Flya og Målåsetra. Løypa går fra Ålen sentrum til Riasten og mot Tydals kommunegrense.

På Holtålen kommune sin hjemmeside opplyser de om at det koster 250 kroner å løse ut et dagskort og et sesongkort koster 500 kroner.

Straffegebyr for ikke betalt løypeavgift er satt til 1.500 kroner.

Betaling kan skje både ved hjelp av Vipps eller innbetaling på kontonummer.

Det er egen avgift for parkeringsplass.

Få mer informasjon ved å lese disse sakene: Snøscooterløype i Holtålen er vedtatt 20 innspill mot snøskuterled – ett innspill er for Snøscooter til glede og forakt Fikk bot for ulovlig snøscooterkjøring. Nå har saken havnet i retten Rett på sak om snøscooterløyper Hytteeiere sier nei til snøscootertrasé: Vil har ro og mener en løype vil ødelegge naturen Vend i tide, det er ingen skam å snu Rådmann og saksbehandler er uenige i trasévalg i Gauldalsløypa – Vil nekte folk dispensasjon hvis de kan kjøre snøscooterløypa Runar og Annelise etablerer Scooterservice AS i den gamle bensinstasjonen i Ålen

Artikkeltags