Nominasjon til stortingsvalget 2017

STÅR SAMMEN: Ap-lagene i Nord-Østerdal vil jobbe hardt for å få Nils Kristen Sandtrøen til Stortinget. Fra venstre Jarle Gullbrekken i Tynset Ap, Johnny Hagen i Alvdal Ap og Per Gunnar Bakken i Tolga Ap. FOTO: Mali Hagen Røe

STÅR SAMMEN: Ap-lagene i Nord-Østerdal vil jobbe hardt for å få Nils Kristen Sandtrøen til Stortinget. Fra venstre Jarle Gullbrekken i Tynset Ap, Johnny Hagen i Alvdal Ap og Per Gunnar Bakken i Tolga Ap. FOTO: Mali Hagen Røe

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerNå har Arbeiderpartiet dratt i gang sin nominasjonsprosess i Hedmark, og det er tid for å starte argumentasjonen for kandidater til lista. På Tynset har vi en svært sterk og aktuell kandidat til sikker plass på lista i Nils Kristen Sandtrøen. Han er allerede valgt til Hedmark AUFs toppkandidat. Tynset Arbeiderparti vil sammen med de andre kommunepartiene i Nord-Østerdalen foreslå Nils Kristen til sikker plass på lista.

Det er mange gode grunner til at han er riktig mann å satse på for partiet. Han er et politisk talent utenom det vanlige. Med bakgrunn fra AUF i Trondheim og jobb som kommunalpolitisk rådgiver på Stortinget, er han kommet som et friskt pust inn i lokalpolitikken på Tynset og i Nord-Østerdalen. Som varaordfører på Tynset får han ytterligere erfaring. Han har allerede markert seg som en klar talsperson i mange viktige saker, ikke bare for Nord-Østerdalen, men også for hele fylket vårt. Nevnes her kan jernbane, sikker matproduksjon, kamp om kraftpenger, utvikling av næring knyttet til jord- og skogbruk og skolepolitiske saker. Lokalt er han også på banen i arkivsaken, der hans gode kontakt med Hedmarksbenken i Stortinget er til hjelp. Nils Kristen fronter Arbeiderpartiet og evner å fremme de sosialdemokratiske verdiene våre på en flott måte. Han jobber tett med LO i Nord-Østerdalen og står på i kampen for et godt arbeidsliv.

Han er kunnskapsrik og evner å se de lange linjer i politikken. Dette bruker han til å lage ny og klartenkt politikk. Det er interessant å lese hans velbegrunnede innlegg i avisene. Med hans gode talegaver, er det også en glede å høre han i muntlig framføring, enten det er i taler, innlegg på møter eller debatter på radio.

Vi mener han er en framtidsrettet kandidat med stort potensial. Han vil kunne gjøre en flott jobb på Stortinget for fylket vårt og for Distrikts-Norge. Han vil også kunne bli en sentral person for Arbeiderpartiet på nasjonalt nivå i årene som kommer.

Han skaper begeistring og glød. Med sitt engasjement, pågangsmot og gode humør er han en inspirasjon for lokallagene i hele Nord-Østerdalen.

Jarle Gullbrekken, Tynset

Johnny Hagen, Alvdal

Per Gunnar Bakken, Tolga

Arne Grue, Os

Artikkeltags