Lufter interesse for regionalt badeanlegg

Regionalt badeanlegg: Tynset-ordføreren lufter interessen for et regionalt badeanlegg med nabokommunene. SKISSE: Andersen og Fremming.

Regionalt badeanlegg: Tynset-ordføreren lufter interessen for et regionalt badeanlegg med nabokommunene. SKISSE: Andersen og Fremming.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Tynset-ordfører Merete Myhre Moen spør nabokommunene Alvdal, Folldal, Tolga, Os og Rendalen om det er interesse for å realisere et regionalt badeanlegg.

DEL

Myhre Moen ble i forrige uke oppfordret til å lufte ideen og interessen om et regionalt badeanlegg fra kommunestyret i Tynset.

LES SAKEN: Frir til naboene om svømmehall

– Et større badeanlegg er en stor investering, med relativt høye årlige driftskostnader. Det er vanskelig for en enkelt kommune å bære disse kostnadene alene, skriver Myhre Moen til ordførerkollegene.

KOMMENTAR: På tide å snakke sammen om svømmebasseng

– Et badeanlegg med blant annet et 25 meters basseng, vil tilføre regionen et attraktivt aktivitetstilbud. Det vil komme alle regionenes innbyggere og besøkende til gode, siden dette vil være et anlegg for de som ønsker å drive svømming som idrett/treningsform, og ellers for besøkende som ønsker rekreasjon, lek eller mosjon, påpeker Tynset-ordføreren.

Hun foreslår et snarlig møte dersom naboene mener forslaget er interessant.

Artikkeltags