Ifølge Yr.no er det bare på Forollsjøen det er vanskelige kjøreforhold

VANSKELIGE KJØREFORHOLD: Værtjenesten Yr.no har varslet om dårlige kjøreforhold i Sør-Trøndelag, men kun i fjellet. På Forollsjøen Vil neppe kjøreforholdene skape et stort problem.

VANSKELIGE KJØREFORHOLD: Værtjenesten Yr.no har varslet om dårlige kjøreforhold i Sør-Trøndelag, men kun i fjellet. På Forollsjøen Vil neppe kjøreforholdene skape et stort problem. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den første snøen daler ned.

DEL

På Røros og Dalsbygda kom det dalende ned hvite krystaller natt til lørdag, i morgentimene og lørdag formiddag. Spesielt er det i de høytliggende områdene at snøen har lagt seg som et teppe over landskapet. Men både på Røros og Dalsbygda ble det helt hvitt i løpet av lørdag formiddag.

Yr.no varsler om vanskelige kjøreforhold i Sør-Trøndelag. Og skriver at det er nødvendig å være skodd etter forholdene.

Fra fredag kveld fram til lørdag ettermiddag ventes det vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i nord i Sør-Norge, da det ventes snø ned til 800 meter.

Akkurat på Forollsjøen vil nok ikke snøen skape så mye trøbbel for bilistene, men kjør pent og vær forberedt på veier som går over fjelloverganger eller ligger høyt.

Det meldes om kaldt oktober-vær også dagene framover i hele regionen, og noen flere hvite fjelltopper vil det nok bli. Men det ser ut til at høsten skal vare en god stund til. På tross av snø i lufta nå.

Artikkeltags