Drømmepåske!!! Og finværet fortsetter

Sol fra skyfri himmel: Til nå har påska vært en drømmepåske, med sol fra skyfri himmel. Kuldegradene har sneket seg ned mot -30  hver natt, men til gjenngjeld har dagene vært fantastiske. Dette bildet er tatt på Os langfredag.

Sol fra skyfri himmel: Til nå har påska vært en drømmepåske, med sol fra skyfri himmel. Kuldegradene har sneket seg ned mot -30 hver natt, men til gjenngjeld har dagene vært fantastiske. Dette bildet er tatt på Os langfredag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Til nå i påska har været vært aldeles nydelig med sol fra skyfri himmel. Og sol ser det ut til at vi skal få oppleve resten av påsken også.

Langfredag melder yr.no om sol helt fram til tirsdag 3. april. Etter det værmeldingen viser vil det bli litt mer skyer på himmelen enn det vi har opplevd fram til nå, men sola vil skinne hver dag.

Det skal fortsatt være kaldt om nettene. Natt til langfredag var Folldal nest kaldest i landet med - 28,9 grader. Tett etter kom Drevsjø med -28,8 og Tynset med -26,6.

Vi kan vente spesielt kalde temperaturer natt til påskeaften og natt til 1. påskedag. Men på dagtid varmer sola opp og tempraturen stiger opp mot null grader.

Vinden vil holde seg svak, med trekk fra nord-vest og nord-øst.

Så alt ligger godt tilrette for mange fine skiturer eller kos i solveggen også resten av påsken. Har du et bilde fra din drømmetur eller en trivelig stund i solveggen? Send inn til redaksjonen@retten.no eller legg bildet på vår facebookside.


Artikkeltags